Vinisten.dk så skærmens lys 16. juni 2010. Formålet er at give besøgende gode råd om vin og konkrete anbefalinger i form af smagte vine samtidig med at føre en log over vores smagte vine i vinklubben.

Alle indlæg på vinisten.dk er skrevet af mig eller af andre fra vinklubben. Derfor er det udelukkende mig, eller de andre, som vælger hvilke producenter, vinhandlere etc., der anbefales. Dermed også sagt at vi ikke har økonomiske interesser  i vinbranchen, og skriverierne derfor er udtryk for egne holdninger.

Har du spørgsmål eller kommentarer, skal du være velkommen til at sende en mail.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


Lidt om mig

Jeg hedder Simon, og er så interesseret i vin, at jeg ikke kunne lade lade være med at lave en vinblog for at dele min begejstring. Til dagligt arbejder jeg med web, så min passion for vin udspringer altså ikke fra professionelt arbejde inden for emnet. Til gengæld går jeg til mange smagninger, læser meget om vin, er med i en vinklub, og benytter enhver lejlighed til at smage, diskutere, købe, holde øje på nettet, etc.

På besøg hos Fritz Haag

Billedet er taget hos Fritz Haag i Brauneberg. Vi var på autocampertur i Europa, og måtte lige et smut forbi Mosel og besøge en af topproducenterne. Her sidder jeg med Olivier Haag, der i dag har overtaget produktionen.